FA Žalgirietis

2013/14 m. Lietuvos vaikų 9x9 (2001 m. gim.) pirmenybių finalinių varžybų rezultatai

Birželio 16-17 d. Vilniuje, Fabijoniškių stadione įvyko 2013/14 m. Lietuvos vaikų 9x9 (2001 m. gim.) pirmenybių finalai. Į Vilnių atvyko septynios stipriausios Lietuvos komandos iš Alytaus, Marijampolės, Klaipėdos, Telšių, Šiaulių ir dvi komantos iš Vilniaus. Panevėžiečiai nesiteikė atvykti į finalus, taip parodydami savo požiūrį į svarbiausias metų varžybas bei jose dalyvavusius varžovus.

Žalgiriečiai B pogrupyje kovojo su Marijampolės ir Klaipėdos komandomis. Pirmose varžybose susitikome su pajėgia  Marijampolės komanda. Žalgiriečiai,  palaikomi gausiai susirinkusių sirgalių, aktyviai pradėjo varžybas ir po Makso įvarčio įsiveržė į priekį. Rungtynių laikas tirpo ir jau ėjo paskutinės sekundės, kai įvyko kuriozinis epizodas. Kamuolys nuo Marijampolės žaidėjo riedėjo į užribį, bet atsitrenkė į žymeklį ir sugrįžo į aikštę. Teisėjas žaidimo nestabdė, todėl varžovai  smūgiavo į mūsų aikštės pusę, kur mūsų gynėjas subaudavo ir marijampoliečiai po smūgio išlygino rezultatą. O laiko žaisti buvo likę 20 sekundžių L. Kaip parodė tolimesni įvykiai, tai mums kainavo dalyvavimą finale ir kaip minimum  antrą vietą.

Antrose varžybose susitikome su Klaipėdos bendraamžiais ir po atkaklios kovos varžybos baigėsi kovingomis lygiosiomis 2-2. Pogrupyje surinkę penkis taškus likome antri ir tęsėme  kovą dėl trečios vietos.

Mažajame finale mūsų laukė derbis prieš kitą sostinės komandą, Vilniaus FM. Nuo pirmų minučių varžovai primetė mums savo žaidimo sąlygas, presingavo mus po visą aikštę, o perėmę kamuolį greitai užatakuodavo. Mums akivaizdžiai trūko jėgų ir greičio. Vaikinai stengėsi,  bet šį kartą stipresni buvo varžovai ir pelnytai mus nugalėjo 2-0. Nors pralaimėjome mažajame finale ir likome ketvirti, bet galime pasidžiaugti praėjusiu sezonu. Kaip komanda, stipriai ūgtelėjome ir pasiekėme savo žaidimo braižą. Atsiliekame nuo varžovų  fiziniame pasiruošime, bet šioje srityje darbas laukia ateityje. Treneriai dėkoja komandai už sėkmingą sezoną ir laukia visų sveikų, sugrįžtančių po vasaros atostogų. Ačiū už sąžiningą darbą Povilui, Adoliui, Patrikui, Vyčiui, Martynui, Robertui, Kiprui, Nojui, Donatui, Pauliui, Maksui, Markui, Artūrui Vilk., Andriui, Rokui, Artūrui Ver.

Visi varžybų rezultatai čia.

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043