FA Žalgirietis

BFA Cup – 2015

Vasario 20 – 22 d. Vilniuje vyko tarptautinis vaikų, gimusių 2001 m., futbolo turnyras. Turnyre dalyvavo dvylika komandų iš Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Suomijos ir Lietuvos. Varžybos vyko per visą aikštę, 11x11, du kėliniai po 20 min. Žalgirietis pateko į C pogrupį, kuriame dar kovojo FC ,,Flora“ Talinas (Estija) ir ,,Super Nova“ (Latvija).

Pirmose varžybose susitikome su FC ,,Flora“. Rungtynes aktyviau pradėjo svečiai. Jie jau pirmomis minutėmis sukūrė keletą pavojingų atakų prie mūsų vartų, kurios galėjo pasibaigti įvarčiu. Atlaikę pirmą šturmą, vikinai nusiramino, apsiprato su kamuoliu ir po truputį perėmė iniciatyvą. Atkaklios ir permainingos varžybos pasibaigė kovingomis lygiosiomis 0-0.

Kiek pailsėję stojame į kovą prieš FC ,,Super Nova“. Antros varžybos nebebuvo tokios ,,gyvos“ ir atkaklios kaip pirmosios. Vaikinai vangiai judėjo po aikštelę, darė daug klaidų paprastose situacijose. Varžovai irgi neblizgėjo ir varžybos baigėsi nulinėmis lygiosiomis. Po šių varžybų baigėsi kovos pogrupiuose. Žalgirietis su dviem taškais C pogrupyje liko antras ir toliau turnyre kovojo dėl 5-8 vietų, kartu su FC ,,Santos“ (Estija), FDS ,,Suomi“ Suomija ir FM ,,Žaibas“ Lietuva. 2-1 nugalėję Santosą, gavę gerą pamoką nuo Suomių 0-2 ir su Žaibu išsiskyrę taikiai 0-0, turnyre užėmėme šeštą vietą.

Tai buvo pirmas komandos turnyras šiais metais. Varžybos buo puikiai organizuotos, stiprūs varžovai ir dalyvavimas buvo labai naudingas. Susitikome su įvairaus stiliaus ir pajėgumo komandomis, kurių metu pamatėme savo silpnąsias ir stipriąsias vietas. Ateityje laukia daug darbo, kad kaip lygūs su lygiais galėtume kovoti su pirmaujančiomis komandomis. Treneriai dėkoja: Povilui, Martynui, Rokui, Pauliui, Domantui, Donatui, Vilimui, Artūrui Ver., Nojui, Artūrui Vilk., Adoliui, Arnui, Ryčiui, Šarūnui, Evaldui, Andriui, Vyčiui, Maxui. Taip ačiū Tėveliams už palaikymą ir galimybę dalyvauti turnyre.

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043