FA Žalgirietis

ATEITIS CUP - 2015 Spring 2005m.

Š.m. balandžio 10-12 dienomis 2005 m. FA ,,Žalgirietis“ komanda dalyvavo ,,Ateitis Cup‘‘ turnyre. Į turnyrą atvyko 14 komandų. Jos buvo suskirstytos į du pogrupius. Varžybos vyko 7x7, du kėliniai po 17 min. Žalgiriečiai pateko į A pogrupį:

1. „BATE“ Borisov (Belarus)

2. FK „Minsk“ (Belarus)

3. „Smena“ Minsk (Belarus)

4. „Dinamo-2“ Minsk (Belarus)

5. „Žalgirietis“ Vilnius (Lithuania)

6. FCV „Vilnius-2“ (Lithuania)

7. FC „Babite“ (Latvia)

Pirmose varžybose mūsų vaikinukai išėjo užsivedę ir gerokai aptalžė Minsko,,Dinamo-2“. Rungtynės baigėsi rezultatu 4:0. Kitas varžovas buvo taip pat komanda iš Baltarusijos - ,,Smena“ Minsk. Šiose varžybose geru žaidimu pasižymėjo tiek viena, tiek kita komanda. Kovingos ir atkaklios varžybos baigėsi 1:0 žalgiriečių naudai.

Antrą dieną, sukaupę jėgas, susitikome su viena iš turnyro favoričių FK,,Minsk‘‘ ekipa. Kaip vėliau paaiškėjo, ji ir tapo šio turnyro nugalėtoja. Pirmi pelnėme įvartį, bet varžovai atsakė tuo pačiu ir dar keliais. Pirmas kėlinys baigėsi 1:3 svečių naudai. Antrame kėlinyje sušvelninome rezultatą, bet varžovas įsiveržė į priekį pelnęs dar pora greitų įvarčių. Bereikalingos mūsų gynėjų klaidos ir neišnaudotos progos :) Kiek atsikvėpę žaidėme su ,,BATE“, kuriuos įveikėme 6:1. Nuotaikos pagerėja po skaudaus pralaimėjimo baltarusiams. Trečiose varžybose susitikome su pajėgia komanda iš Latvijos - Rygos ,,Babite“. Varžovai neturėjo didelio pranašumo, puikias atakas prie priešininkų vartų kūrė žalgiriečiai. Po sunkios kovos vis dėlto pavyko pasiekti mums palankų rezultatą 5:3 ir taip įsitvirtinti antroje lentelės vietoje.

Trečią dieną paskutinėse pogrupio varžybose susitikome su FCV ,,Vilniaus-2‘‘ komanda. Visas varžybas žalgiriečiai dominavo aikštelėje bei kūrė puikias atakas. Rezultatas 3:1 FA,,Žalgirietis“ naudai. Pogrupyje surinkę 15 taškų ir užėmę antrą vietą žaidėme su B pogrupio antrą vietą užėmusia komanda FM ,,Vilnius“ komanda. Nuo pirmų minučių aikštelėje užvirė arši kova, varžovai laikė kamuolį, aštriai atakavo. Nepasinaudoję geromis galimybėmis įvarčiui pasiekti, patys apmaudžiai klystame ir pralaimime varžybas 0-1.

Treneriai dėkoja tėvialiams ir komandai: Romui, Kajui, Matui.B, Matui.K, Mantui, Nedui, Domui, Dominykui, Tadui, Dovydui, Ąžuolui, Motiejui ir Matui,G. Turnyro organizatorių skirtas geriausio komandos žaidėjo prizas buvo įteiktas Nedui. Sėkmės artėjančiame antrame Lietuvos čempionato rate. Plačiau apie turnyrą www.ateitiscup.lt


 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043