FA Žalgirietis

2006 m. gim. Žalgiriečiai dalyvavo turnyre Kėdainiai CUP 2015

Šeštadienio rytą Žalgiriečio B komanda atvyko į Kėdainius, kur vyko Kėdainiai CUP 2015 turnyras. Pirmąsias varžybas žaidėme su komanda FM „Audra“. Varžybas laimėjo Žalgiriečio komanda rezultatu 2-0. Valandą pailsėję jaunieji futbolininkai stojo į kovą su FM „Tauras“ iš Kauno. Kovingai pradėję varžybas per pirmąsias dešimt minučių pelnė net tris įvarčius.

 Užtikrinti garantuota pergale jaunieji žaidėjai atsipalaidavo ir per paskutinę minutę praleido du įvarčius. Tačiau galutinis rezultatas – pats svarbiausias. Laimėjome 3-2! Trečias varžybas taip pat žaidėme su Kauniečiais - „Ąžuolas“ FM komanda. Šios varžybos taip pat buvo pergalingos ir rezultatyvios. Žalgiriečio komanda laimėjo 3-0. Laimėjusi visas varžybas Žalgiriečio komanda savo pogrupyje užėmė pirmą vietą ir pateko į finalą. Turnyro finale Žalgiriečiai susitiko su BFA komanda. Finalas buvo aršus, tačiau neišnaudojus tinkamų progų Žalgiriečio komanda praleido pirmą įvartį į savo vartus. Nors komanda stengėsi, bandė išlyginti ir persverti rezultatą, tačiau fortūna mums nesišypsojo ir BFA komanda įmušė antrą įvartį. Žalgiriečio žaidėjams teko pripažinti varžovų pranašumą. Varžybas Žalgiriečio komanda pralaimėjo 2-0 ir užėmė garbingą 2 vietą. Jaunieji žaidėjai labai nuliūdo, tačiau ši patirtis buvo naudinga. Kitame turnyre kovosime dar stipriau. Geriausiu komandos žaidėju išrinktas Danielius Šalavka. O geriausiu viso turnyro gynėju buvo išrinktas Žalgiriečio komandos žaidėjas Gabrielius Mažonas.

Žalgiriečio A komanda atvyko į Kėdainius. Pasveikinę savo draugus su antra vieta, pradėjome turnyrą. Turnyre dalyvavo: trys Vilniaus komandos FA „Žalgirietis“, FM „Audra“, „BFA“ bei FA „Panevežys“, FM „Tauras“, SM“Kėdainiai“. Pirmąsias rungtynes Žalgiriečiai susitiko su Panevežio komanda, po atkaklios kovos 2:1 Žalgiriečiai šventė pergalę. Tokiu pačiu rezultatu 2:1 žaliai- balti laimėjo prieš FM „ Audra“ komandą. Kuo toliau berniukai žaidė vis geriau ir pasitikėjo savo jėgomis. Su Kauno „Tauro“ komanda, 4:1 Žalgiriečiai įrodė pranašumą. Liko dvejos varžybos, pailsėję susitikome su šeimininkais Kėdainių komanda ir vėl Žalgiriečiai rezultatu 4:0 laimėjo! Liko paskutinės finalinės varžybos, nes surinkome po lygiai taškų su “BFA” komanda. Varžybos buvo kaip trileris - tėveliams tikrai turėjo patikti Įpusėjus varžyboms “BFA” pirmavo 2:0. Likus pekioms minutėms iki varžybų pabaigos, Žalgiriečiai išlygino rezultatą. Vyko atkakli kova, bet varžyboms besibaigiant, sekmė lydėjo “BFA” komandą - jie pelnė įvartį likus kelioms minutėms iki pabaigos. Šį kartą rezultatu 3:2 laimėjo “BFA”, kuri užėmė pirmąją vietą. Antrosios vietos nugalėtojai Žalgiriečiai, treti liko Panevežys. Taigi Žalgiriečių A ir B komandos džiaugėsi sidabro medaliais Geriausias turnyro vartininkas Joris Aliukonis, geriausias komandos žaidėjas Aurimas Čypas. Sveikiname !!!

Treneriai: Liutauras ir Marius


bwd  Nuotrauka 1/3  fwd
 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043