FA Žalgirietis

2006 m. gim. ŽALGIRIEČIAMS AUKSINIS SEZONAS

2006 m. gim. grupės Žalgiriečiams 2017 metai išties buvo puikūs. Čempionate Žalgiriečiai Rytų regione iš 8 Vilniaus komandų užėmė antrąją vietą ir pateko į Lietuvos finalinį etapą, kuris vyko „Arvi“ arenoje, Marijampolėje. 8 komandos buvo suskirstytos į 2 pogrupius. A pogrupis: FA Žalgirietis, FA Šiauliai, SM Garliava ir FC Džiugas. B pogrupis: Vilniaus BFA, Marijampolė, Klaipėda FM 1 ir Mažeikių SM. Žalgiriečiams pogrupio rungtynės susiklostė palankiai - 1:0 laimėta prieš FA Šiauliai ir SM Garliava, o prieš FC Džiugas komandą laimėta didesniu skirtumu 5:0. Finale susitikom su gerai pažystamais varžovais Vilniaus BFA. Rungtynės buvo labai permainingos ir kovingos, jas vaikai atsimins tikrai ilgai. Likus 5 min. iki rungtinių pabaigos, BFA pirmavo 2:0. Atrodė, kad vilčių čempiono taurei jau nėra. Bet likimas ir sportinė sėkmė buvo mūsų pusėje - įmušėme greitą įvartį ir, keldami paskutinį kampinį, rungtynėse išlyginome rezultatą. Baudinių seriją galima pavadinti trileriu. 11:10 Žalgiriečiai išplėšė iš BFA rankų čempionų taurę. 2006 gim. Žalgiriečiai tapo 2017 metų Lietuvos čempionais.

Dar vienas trofėjus. Pirmą kartą LFF stadione vyko Flinto taurė 2017. Dalyvavo visos pajėgiausios 8 Vilniaus komandos. 2006 gim. Žalgiriečiai laimėjo 1-mąją vietą ir tapo taurės nugalėtojais.

Reikia paminėti Ateities Cup turnyrą, kuriame dalyvavo Žalgiriečiai. Jame dalyvavo net 48 komandos. Čia rungėsi garsių Akademijų komandos, tokios kaip Juventus, Borussia, Liverpool ir tt. Kadaise mūsų vaikų svajone buvo sužaisti su tokiomis komandomis, tačiau pasirodo svajonės pildosi. Žalgiriečiai nugalėjo Norvegų Oslo komandą, savo pogrupyje ir užėmė pirmąją vietą. Tai garantavo patekimą į šešioliktuką. Laimėta ir prieš stiprią Daugavpils komandą, o tai reiškė, kad kilome dar aukščiau ir sekantis varžovas - Dortmund Borussia. Mūsų vaikai įgavo pagreitį, nieko nebijodami išėjo į aikštę, išlaukė savo momento ir 1:0 nugalėjo Vokiečių komandą. Žalgiriečiai top ketvirtuke susitiko su Juventus komanda dėl patekimo į finalą. Rungtynės buvo kovingos, vaikai laikėsi rungtynių plano, bet, likus 5 min. iki rungtynių pabaigos, Italai pasinaudojo mūsų klaidele ir laimėjo 1:0. Tai buvo vienos iš įdomiausių rungtynių, kokias esame žaidę. Dėl 3-4 vietos susitikome su garsiąja Liperpool komanda. Rungtynės buvo sudėtingos, nes buvo daug jėgų atiduota per pastarąsias 2 dienas. Kova buvo rimta, tačiau teko pripažinti varžovų meistriškumą ir 1:0 anglai laimėjo. Mes be galo esame laimingi tokiame turnyre užėmę 4-tą vietą.

Komanda jautėsi pakylėtai ir nusiteikusi dar didesniems darbams. Įrodėme, kad tik sunkiai dirbant pasiekiamas puikus rezultatas. Sveikiname visą 2006 m. gim. kolektyvą ir visus tėvelius, kurie serga ir pergyvena rungtynėse.


 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043