FA Žalgirietis

Mcdonald’s Cup 2015

Mcdonald’s 2008

Paskutinį pasavasrio šeštadienį dalyvavome Makdonald‘s ir FM „Audros“ rengiamame turnyre. Pradėjome varžybas „B“ pogrupyje, kur laimėjome 12:0 prieš „Nike“ komandą.

Pirmaudami rezultatu 2:0 neišlaikėme pergalės ir rungtynes baigėme lygiosiomis - 2:2 prieš „Ateities“ ekipą, o paskutinėse rungtynėse įveikėme Latvijos „Salaspils“ 4:1. Pusfinalyje nesunkiai laimėjome prieš Klaipėdos „Švyturio“ komanda, o finale laukė jau pažįstami „Ateities“ vaikučiai. Deja, bet intrigos finalui trūko. Jau pirmos atakos įmušėme įvartį ir užtikrintai užbaigėme turnyrą laimėdami net 5:0. Sveikiname visus nugalėtojus ir dėkojame tėveliams už dalyvavimą.

Mcdonald’s 2007

Gegužės 30d. dalyvavome FM “Audros” organizuojamame turnyre Makdonald’s Cup 2015. Patekome į nelengvą pogrupį su turnyro šeimininkais, „Žaibo“ ir Utenos komandomis. Neparodę savo geriausio žaidimo, bet su truputėliu sėkmės įveikėme „Audros“ komandą - 2:0. Antrose rungtynėse pirmavome 2:0 prieš „Žaibą“, bet kelios klaidos leido varžovams išlyginti ir tik rungtynių pabaigoje pelnėme pergalingą įvartį – 3:2. „Žaibas“ įveikė Utenos komandą, taigi Uteniškiams žūtbūt reikėjo laimėti prieš mus ir jie tą padarė, praleidę pirmi varžovai pasinaudojo mūsų klaidomis ir išplėšė pergalę 2:1. Susidarė situacija, kai trys komandos surinko po lygiai taškų ir teko skaičiuoti tarpusavio pelnytų/praleistų įvarčių santykį, kuris lėmė, jog pirmi grupėje „Žaibas“, o antri mes. Taigi, pusfinalyje teks žaisti su, mano nuomone, stipriausia turnyro komanda - „Tauru“ iš Kauno. Rungtynės buvo tikrai sunkios, mes pirmi neišnaudojome „mirtinos“ progos, o kauniečiai nubaudė už tai. Įpusėjus rungtynės po standartinės situacijos pavyko išlyginti rezultatą, bet pabaigoje pritrūkome koncentracijos, leidome netrukdomam varžovui atlikti smūgį ir jis išvedė į finalą „Taurą“. Dėl trečios vietos žaidėme su Latvijos komanda „Daugava“. Žaidėme visi labai gražiai, greitai, su liepsnele akyse ir puikiai užbaigėme turnyrą su bronziniu atspalviu – 5:0. Šaunuoliai vaikučiai ir aišku tėveliai, kurie neišsigando lietaus ir paaukojo išeiginę vardan futbolo.


 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043