FA Žalgirietis

2005 m.g. komandos pasirodymas tarpt. futbolo turnyre “Ateitis spring cup – 2017”

Vilniaus FA “Žalgirietis” 2005 m.g. komanda dalyvavo tarpt. futbolo turnyre “Ateitis spring cup – 2017”. Turnyre dalyvavo 16 komandų iš Lietuvos, Estijos, Baltarusijos, Makedonijos, Anglijos (FC “Liverpool”) ir Italijos.

Jaunieji Žalgiriečiai žaidė “B” pogrupyje. Su Baltarusijos FK “Minsk”, Vilniaus FM – III ir Italijos Torino FC. Pirmąją dieną po atkaklios kovos rezultatu 2:1 įveikta FK “Minsk” komanda ir 2:0 Vilniaus FM – III. Antrąją dieną laukė varžovai iš Italijos. Pirmąsias dešimt minučių vyko atkakli kova ir berniukai nenusileido, tačiau praleidę pirmąjį įvartį sutriko ir pralaimėjo varžybas 0:6. Reikia paminėti, kad komanda nestatė “autobuso” ir bandė organizuoti atakas, tačiau priekyje trūko tikslumo. Pogrupyje užimta antroji vieta. Antros dienos vakare buvo žaista su Vilniaus FM – II komanda. Berniukai akivaizdžiai nuvertino varžovus, nusileido dvikovose, priekyje žaidė neužtikrintai ir buvo pamokyti svarbiausios futbolo pamokos, kad reikia žaisti ir gerbti varžovą, bei žaisti iki galutinio teisėjo švilpuko. Vilniaus FM – II pelnytai iškovojo pergalę 3:0. Dėl VII-os vietos turnyre žaista su Talino TJK “Legion” komanda. Padarius komandoje kai kuriuos keitimus startinėje sudėtyje, berniukai akivaizdžiai padarė išvadas.Pirmauta 1:0, sukurta daugybė progų ir žaistas geras futbolas, tačiau galiausiai nusileista 1:2 svečiams iš Estijos. 

Šis turnyras buvo puiki patirtis pamatyti, kokioje formoje ir kur komanda tobulėja. Turnyras parodė, kad komanda turi suprasti, kad su amžiumi futbolas greitėja, spaudimas didėja ir dvikovos tampa vis kietesnės ir grubesnės, todėl reikia kuo greičiau prisitaikyti ir pradėti vyriškėti. Norisi pagirti naujoką vartininką Edgarą N., kuris žaidė pirmą kartą tokiame turnyre ir sužaidė puikiai. Likus mėnesiui iki sezono pradžios, laukia rimtas darbas treniruotėse. 

Ačiū tėveliams, kurie palaikė komandą.

 

Aprangų katalogas


Rėmėjai








Kontaktai

VŠĮ ,,Žalgirietis“

Įmonės kodas – 302543503,
Adresas: P. Žadeikos 12-12, LT-06320, Vilnius
AB bankas „Swedbank“
Banko kodas 73000
LT 927300010124102043